By: yan rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Feb-2007 01:30 Email | Share | | Bookmark
Chinatown at Nite

Went to chinatown a week before Chinese New Year, if i'm not mistaken, with a few of my friends and learned a few tricks from them. Actually that was the first time i explore chinatown. Selalunya juast singgah.




Sunday, 24-Sep-2006 07:22 Email | Share | | Bookmark

Dewan Bandaraya Singapura



Saturday, 17-Jun-2006 11:18 Email | Share | | Bookmark
sunset

 
 




pabila petang malabuhkan tirainya............................


Sunday, 28-May-2006 06:19 Email | Share | | Bookmark
kerja

ku berkerja.....
mencari rezeki yang halal....
untuk memberiku sesuap nasi.......




Saturday, 13-May-2006 02:18 Email | Share | | Bookmark
Satu lambang negara

merlion
 
esplanade dari jarak jauh
Gambar yang aku ambil ini ialah disekitar clifford pier(aku pun tak pasti sama ada clifford pier atau boat quay sebab aku pun confuse hahahahaha). Memang aku dah lama tak datang tempat nie dan ada banyak perubahan yang berlaku. Sebenarnya pada hari tersebut (11th May 2006), aku menemani ayah aku ke Raffles Place dan terlanjur dah sampai sana, kami pun jalan jalan ah....so enjoyz the photo guys walaupun aku tak tepek semua ....kalau nak tengok semua gi lah ke http://taurusmania.multiply.com



merlion...salah sebuah lambang kemegahan singapura.



pemandangan esplanade dari jauh. ia mendapat jolokan durian atau mata lalat disebabkan bentuk nya yang tajam dan ianyan sebuah tempat dimana diadakan pertunjukan atau konsert yang agak besar.



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net